Mød modtagerne

Podcast dokumentarist, Lea Linstow, har talt med tre personer fra Fuldt Hus’ målgruppe om en hverdag præget af isolation, og om betydningen af kulturelle oplevelser. Hør deres fortællinger her:

Tidligere alkoholiker fortæller om teatrets berusende effekt.
PTSD-ramt kvinde fortæller om at glemme angsten i Askepots magiske univers.
Tidligere hjemløs fortæller om teatrets lyde og dufte og om at grine sammen med andre.

Tilbagemeldinger fra modtagerne

”Vi er utrolig glade og taknemmelige for at Fuldt Hus eksisterer, idet vi i Frelsens Hær på Nørrebro, får mulighed for at give gode oplevelser videre til brugerne af huset. Mennesker som er ensomme, ældre, svækkede eller havnet i udsatte situationer, som gør at de ikke selv har råd – eller overskud – til at købe sig en teaterbillet. Vi har flere gange bygget et arrangement op omkring en forestilling i Folketeatret, hvilket giver forventningsglæde og efterfølgende gode samtaler om det man har set opført på teatret. Tusind tak!”

– Ansat ved Frelsens Hær

“Tusind tak for jeres tilbud ang. gratis teaterbilletter til mennesker, som ikke under normale omstændigheder ville have mulighed for at komme i teateret. Jeg er sælger af Hus Forbi, og jeg er i gang med at prøve at starte et projekt op, hvor vi sælgere deltager i kulturelle oplevelser sammen med alm. danskere, da det godt kan være svært for os at komme tilbage til normaliteten igen. Jeg tror selv at kulturen er et godt sted at møde andre mennesker, som ikke hører til vores miljø. Så jeg/vi støtter 100 % op om jeres tilbud og er glade for I tænker på os. Så jeg vil gerne med ydmyghed og et kæmpe smil sige JA TAK.”

– Sælger af Hus Forbi

“Jeg arbejder for, at børnene kan få en så normal barndom som muligt, med de samme oplevelser som andre børn i skole og børnehaven får. Så de kan “tale med” og stimuleres med gode oplevelser. Så derfor, hvis jeg må – og der er billetter til det – så vil jeg gerne formidle til de kvinder, vi har i Danners efterværnsgrupper, som er alene i byen i egen lejlighed med en stram økonomi.”

– Ansat ved Dannerhuset